Meeting & Congressen

Hotel Residence Toscana Verde beschikt over grote ruimten voor vergaderingen, congressen en iedere andere vorm van arbeidsgerelateerde bijeenkomsten.

Deze ruimte staat tot de beschikking van wie hier aanvraag voor doet, een vergaderzaal met audio/videoaansluiting en ADSL/WiFi.
Ruim en licht is deze zaal verrijkt met de meest moderne technische apparatuur en beschikbaar voor ieder type bijeenkomst/vergadering.

DOWNLOAD PLATTEGROND VAN DE CONGRESZAAL

Agriturismo Toscana VerdeToscana Verde, een prachtig resort gelegen in het groene Toscaanse platteland, in het hart van het oude Etrurië, in een natuurlijke oase en beschermd natuurgebied in Ponte Buriano Penna. Toscana Verde is in een uitstekende locatie, ideaal voor het bereiken van de belangrijkste steden van Toscane en Umbrië, die het ongerepte landschap van Chianti en de Apennijnen. Geboren uit de zorgvuldige restauratie van een oude "molen" van de tabaksindustrie, waarmee de charme en de eigenzinne stijl van het gebouw bewaard zijn gebleven. Alle kamers zijn smaakvol ingericht en zijn uitgerust met air conditioning, mini bar, satelliet TV, telefoon en een kluis. Typisch restaurant met terras en uitzicht op het park, waar je de specialiteiten van de Toscaanse keuken kunt proeven. Congresruimten, met 3 zalen voorzien van inrichting respectievelijk 100 – 50 – 20 plaatsen. Geschikt voor kleine bijeenkomsten en grotere. Voor zakelijke bijeenkomsten is wordt er steeds vaker buiten de stad afgesproken om weg te ‘vluchten’ uit de chaos en de drukte, dit is een ideale plaats om even de rust te vinden na alle hectiek .
Agriturismo Toscana Verde Er bestaat de mogelijkheid om tours te organiseren langs plaaten waar wijn en olie wordt geproduceerd. Daarnaast organiseren we ‘middeleeuwse diners’ met typische menu’s en tradizionele performances in kostuum.
Het Toscaanse platteland is dè ideale plaats: Het Toscaanse landschap is de perfecte plek: "Een niet wilde natuur, maar eeuwenoud en gesmeed door millennia van werk dat de omgeving uniek heeft gemaakt. Toscana Verde is de ideale setting voor zakelijke bijeenkomsten. Hotel Toscana Verde wordt geboren in het hart van het antieke Etrurie uit een zorgvuldige restauratie van een antieke tabaksfabriek, in het hart van het Toscaanse landschap, in een oase van natuurgebied en dicht bij Ponte Buriano, de grote stenen brug die als achtergrond is gebruikt voor Leonardo da Vinci’s meesterwerk Mona Lisa. Leuk om te weten: er is een bekende Italiaanse film (Il Ciclone, door Pieraccioni) opgenomen direct achter het hotel.

Het hotel is voorzien van:
* 2/3 congreszalelen met apparatuur
* Restaurant
* Bar
Agriturismo Toscana Verde * - Internet aansluiting
* - Zwembad – sauna – Jacuzzi – ieder confort dat inherent is aan de categorie

……WAT WE OOK KUNNEN: spektakel of entertainment Dinner met dans/spektakel. Wijnproevingen. Dienst voor hostess en tolk/vertaler