Vakantie op de boerderij

Agriturismo Toscana VerdeHotel Toscana Verde biedt een informele en familiare sfeer in ‘Country’ stijl. Het hotel wordt heeft plaats in het hart van het Toscaanse binnenland, in een panoramische positie op een van de glooiende heuvels van Laterina, omringd door een natuurpark van 35.000 m2, omgeven door beschermde bomen en planten. Dit is één van de mooiste plaatsen van Toscane, gekarakteriseerd door schitterende uitzichten en landschappen. Behalve de mooie landschappen is de omgeving rijk door middeleeuwse plaatsjes van Etruskische origine, zoals de burcht van Penna, Casanova en Ponticino, welke zich voor het zicht openen door dichte eikenbossen en wilgen, zonnebloemen, graan en mais. Een schitterend landschap omlijst door glooiende heuvels om zich volledig onder te dompelen in de rust en sereniteit die alleen een vakantie in de natuur kan bieden!

Agriturismo Toscana Verde HallHotel Toscana Verde wordt geboren in het hart van het antieke Etrurie uit een zorgvuldige restauratie van een antieke tabaksfabriek. Het hotel biedt alle confort gepaard met een onberispelijke service en een warm welkom die gasten zich thuis laat voelen. Binnen het hotel bevindt zich het restaurant ‘La Tabaccaia’, met een uitstekende keuken die zich voornamelijk typeert door de traditionele Toscaanse menu-keuzes. Een goed ingredient om je een vergetelijke vakantie te bezorgen! Hotel Toscana Verde beschikt daarnaast over een congreszaal met audio/videosysteem en aansluiting op ADSL en WiFi.

Piscina Agriturismo Toscana VerdeGedurende het zomerseizoen kunnen al onze gasten gebruik maken van het buitenzwembad dat uitkijk heeft op de Arno-vallei. De RelaxRoom is beschikbaar in iedere periode van het jaar met sauna, Turks bad en Jacuzzi. Het is mogelijk om gebruik te maken van onze dienst babysitting, fietsenverhuur en de tennisbaan die maar op 1 km van het hotel ligt. Het hotel biedt een informele sfeer in ‘country’-stijl. Er wordt alles gedaan om je een warm welkom te bieden...