Evenementen en Ceremonies

Agriturismo Toscana VerdeHotel Toscana Verde biedt een uitstekende omgeving voor ceremonies, vooral trouwerijen.
De locatie is charmant en uniek: het panoramische zwembad, het park van 35.000 m2, het uitzicht op de valley, de schitterende groene heuvels, zorgen ervoor dat het een uitstekend décor is voor de belangrijkste dag van een stel.

CONTACT

Agriturismo Toscana VerdeDe voordelen die Toscana Verde biedt voor wie beslist wat vor evenment ook bij ons te organiseren zijn belangrijk en bepalend:
• Een suggestieve en unieke plaats volledig GRATIS. Eens het menu vastgesteld betaal je geen extra kosten voor huur van het gebouw of middelen; alles zit inbegrepen in de afgesproken prijs.
• Het evenement is exlusief. We organiseren  er nooit méér dan één per dag.
• Het bruidspaar verblijft de eerste nacht in onze SUITE SUPERIOR, welke eveneens gratis wordt aangeboden.
• De prijzen van de huwelijksceremonie varieren van € 35.00 tot € 60.00/70.00 per persoon, afhankelijk van de wensen van de gasten.
• Menu compleet aangepast aan de wensen van de gasten! Dit met begeleiding van een eindverantwoordelijke van het restaurant en uiteraard de chef-kok.
Restaurant LA TABACCAIA is de ideale plaats voor ieder type evenement: van een intiem dinner met kaarslicht voor 2 personen tot een belangrijke receptie tot 250 personen.