Farm Toscana Verde and its park Hall Farm Toscana Verde Pool Farm Toscana Verde

Contact


Bekijk vergrote kaart
INFORMATIE AANVRAAG:
Naam & Achternaam:*
E-mail:*
Telefoon:
Opmerking:
 
Telefoon: +39 0575 89571
Fax: +39 0575 895750
E-mail: info@toscanaverde.com
Adres: Via Penna, 2 - 52020 - Laterina (AR)
Coördinaten:
Lengte 11° 44' 11.27"
Breedte 43° 30' 30.22"
 
Mailing List:
Naam:*
E-mail:*
Het lidmaatschap geeft je recht op promoties met een extra korting van 5%, evenals de mogelijkheid om alle promoties per e-mail te ontvangen voordat deze op de site worden gepubbliceerd.
Toscana Verde verzekert dat je gegevens niet zullen worden bekendgemaakt aan derden of worden verspreid. Volgens artikel. 13 Wet. N. 196 van 30/06/2003, zal de door jou verstrekte informatie worden gebruikt om promotiemateriaal te verzenden en om je op de hoogte te houden van commerciële aanbiedingen. Volgens artikel. . 7 van D.Lgs 196/2003, kun je je gegevens altijd bijwerken en  controleren,  wijzigen, integreren, annuleren en je verzetten tegen de verzending van commerciële communicatie door contact op te nemen met: Hotel Residence Toscana Verde - Via Pen, 2-52020 - Laterina (AR) - info@toscanaverde.com

Gesitueerd in een panoramisch gebied op de vruchtbare vlaktes van Laterina, Hotel residence Toscana Verde bevindt zich in de nabijheid van Ponte Buriano, welke de achtergrond is van Leonardo da Vinci’s meesterwerk ‘La Gioconda’ (Mona Lisa) en in strategische positie om de mooiste kunststeden van Toscane te bezoeken en het naburige Umbrie.

Met de auto
Afkomstig uit Florence: Snelweg A1, afslag Valdarno in de richting van Montevarchi, aanwijzingen volgen naar Levane, daarna Laterina. Volg de borden Hotel Toscana Verde. Afkomstig uit de richting van Rome: Snelweg A1, afslag Arezzo, aanwijzingen volgen richting het stadscentrum, de weg afslaan bij Ponte a Chiani, daarna de aanwijzingen volgen Indicatore. Eens Ponticino bereikt, rechtsafslaan in de richting van Laterina en aanwijzingen volgen voor Toscana Verde.

Met de trein: Uitstappen bij het station Laterina (Of Ponticino, kan ook), uitstekend verbonden met het treinstation van Arezzo en Firenze Santa Maria Novella.

Met het vliegtuig:Het dichtstbijzijnde vliegveld is gelegen in Firenze Peretola (Aeroporto Amerigo Vespucci), op een afstand van circa 70 km van het hotel. Er is een buslijn die het vliegveld met het station Santa Maria Novella in Florence verbindt, waarvandaan het mogelijk is de trein te nemen naar Laterina.
Andere vliegvelden: Sant'Egidio di Perugia, afstand 80 Km en  de Galileo Galilei in Pisa, op 130 Km