Google Map, Toscanaverde hotel e residence

Informatieaanvraag

Hoe kunt u ons bereiken

Gesitueerd in een panoramisch gebied op de vruchtbare vlaktes van Laterina, Hotel residence Toscana Verde bevindt zich in de nabijheid van Ponte Buriano, welke de achtergrond is van Leonardo da Vinci’s meesterwerk ‘La Gioconda’ (Mona Lisa) en in strategische positie om de mooiste kunststeden van Toscane te bezoeken en het naburige Umbrie.

Met de auto
Afkomstig uit Florence: Snelweg A1, afslag Valdarno in de richting van Montevarchi, aanwijzingen volgen naar Levane, daarna Laterina. Volg de borden Hotel Toscana Verde. Afkomstig uit de richting van Rome: Snelweg A1, afslag Arezzo, aanwijzingen volgen richting het stadscentrum, de weg afslaan bij Ponte a Chiani, daarna de aanwijzingen volgen Indicatore. Eens Ponticino bereikt, rechtsafslaan in de richting van Laterina en aanwijzingen volgen voor Toscana Verde.

Met de trein: Uitstappen bij het station Laterina (Of Ponticino, kan ook), uitstekend verbonden met het treinstation van Arezzo en Firenze Santa Maria Novella.

Met het vliegtuig:Het dichtstbijzijnde vliegveld is gelegen in Firenze Peretola (Aeroporto Amerigo Vespucci), op een afstand van circa 70 km van het hotel. Er is een buslijn die het vliegveld met het station Santa Maria Novella in Florence verbindt, waarvandaan het mogelijk is de trein te nemen naar Laterina.
Andere vliegvelden: Sant'Egidio di Perugia, afstand 80 Km en  de Galileo Galilei in Pisa, op 130 Km

adres

Toscanaverde
Via Penna, 2
52020 - Laterina (AR)
P.IVA 02143660518
telefoon: +39 0575 89571
E: info@toscanaverde.com

Satelliet coördinaten:
Long 11° 44' 11.27"
Lat 43° 30' 30.22"

Facebook